10 Jaar Demeter

 

 

Bouw mee aan ‘De Loods’

 

 

Lees meer

10 Jaar Demeter

Bouw mee aan ‘De Loods’

 

 

Lees meer

10 Jaar Demeter

Academisch Hospice Demeter bestaat dit jaar 10 jaar. 
10 Jaar passende zorg in combinatie met onderzoek, delen van kennis en het geven van onderwijs.

 

De Loods

Samen praten, reflecteren, onderzoeken, ontwikkelen en delen

Om deze mijlpaal te markeren wil Demeter ‘De Loods’ realiseren. Een centrum om samen te praten, samen te reflecteren, samen te onderzoeken, samen te ontwikkelen en samen te delen. 
Om goede zorg voor een naaste of een dierbare patiënt te kunnen geven is kennis en ervaring nodig. Eigenlijk heb je een gids, een loods, nodig: iemand die je helpt om zonder problemen door de ‘onbekende wateren van de laatste levensfase te manoeuvreren’. 
Daarom wil Demeter in de schuur op het terrein ‘De Loods’ vormgeven.

Aanleiding

Eric Martherus, docent lichamelijke opvoeding van de stichting Delta de Bilt, heeft van nabij de betekenis van hospice Demeter ervaren. Zijn zwager en een collega van de Julianaschool hebben de laatste dagen van hun leven in Demeter een liefdevolle verzorging gehad. Tijdens zijn bezoeken is hem duidelijk geworden dat het hospice niet kan bestaan zonder donaties en giften.

Samen met collega Paul van de Brink hebben zij daarom het initiatief genomen om de helpende hand te bieden bij het realiseren van de wens om ‘De Loods’ in te richten. Daarvoor is veel geld nodig en samen met de Jubileumcommissie van Demeter worden er evenementen georganiseerd om fondsen te verzamelen.

Natuurlijk kunt u met een donatie direct een bijdrage leveren aan de realisatie van ‘De Loods’.

16 juni 2016

 

 

Jubileumbijeenkomst

 

 

Gemeentehuis De Bilt

 

Alle in die 10 jaar bij Demeter betrokken medewerkers en vrijwilligers zijn uitgenodigd. Het kan zijn dat wij uw actuele gegevens niet hebben. Stuur ons uw naam en e-mail, dan ontvangt u alsnog een persoonlijke uitnodiging. U kunt hier de uitnodiging ook direct downloaden.

Pin It on Pinterest