De functie

Als palliatief verpleegkundige in Demeter ga je een uitdagende functie tegemoet. Demeter is een omgeving waarin vrijwillige en professionele medewerkers samenwerken aan hetzelfde doel, de allerbeste zorg verlenen aan kwetsbare mensen in de palliatieve fase met een diversiteit aan complexe problematiek. Dit alles vanuit onze kernwaarden Respectvol, Deskundig, Vernieuwend en Huiselijk. De verpleegkundige is de ‘regisseur van dienst.’ ln de dag- en avonddienst deel je die verantwoordelijkheid met een collega, in de nachtdienst met een zorgvrijwilliger. Iedere verpleegkundige participeert in de ontwikkeling van diverse aandachtsgebieden.

Functie eisen

Wij zoeken een energieke, BIG geregistreerde HBO verpleegkundige met competentieprofiel B+ Palliatieve zorg voor alle onregelmatige diensten. Relevante kennis en ervaring in de palliatieve zorg is een voorwaarde. Het bezit van een certificaat van een post-HBO opleiding Palliatieve Zorg is een aanbeveling. Je houdt van interdisciplinair samenwerken in teamverband, en daarnaast kun je ook een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid aan. Je bent in staat om op een professionele betrokken manier de regie te voeren. Je bent flexibel en staat open voor vernieuwing, onderzoek en onderwijs. Als mens ben je integer, tactvol, sociaal vaardig en heb je gevoel voor humor.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling. Het betreft een aanstelling voor 24 uur per week in alle diensten vlgs. rooster. Het rooster wordt door het team zelf gemaakt. Het salaris is volgens de CAO VVT schaal FGW 45/50. Je krijgt de mogelijkheid om je door te ontwikkelen via het Demeter Kennis en Kunde programma, het Leerwerkplatform AHzN, deelname in EPZU onderzoeksprojecten en lidmaatschap van Palliactief.

Solliciteren

Sollicitaties voorzien van motivatie en CV kun je richten aan mw. C. Hagenouw via ​c.hagenouw@hospicedemeter.nl

Vacature verpleegkundige 20-01

Pin It on Pinterest

Share This