Boek 15 jaar hospice Demeter ‘Leve het hospice’

Juni 2022 bestaat Academisch Hospice Demeter 15 jaar. Het 15-jarig bestaan is niet de reden, maar wel een mooie aanleiding om ervaringen in het hospice te delen door de publicatie van een boek. Via de website van Hospice Demeter kan je nu al voorintekenen op het boek, zodat je zeker bent van een exemplaar.

We maken een prachtig vormgegeven boek met een academisch tintje waarin interviews worden afgewisseld met anekdotes, verhalen, foto’s en interessante feiten over het hospice.

De bekende illustrator Jan Rothuizen maakt een unieke tekening over het hospice voor het boek. Deze tekening wordt in groot formaat aan het boek toegevoegd.

Het gebonden boek uit 156 pagina’s, is full colour en er zijn prachtige foto’s in opgenomen. ‘Leve het hospice’ is interessant voor een algemeen, breed publiek. Voor patiënten en hun naasten, voor professionals, zorgverleners en voor iedereen die belangstelling heeft in ‘het leven’ in een hospice.

Het boek kost bij voorintekening €24,95 en kan na 21 juni 2022 worden opgehaald. Hierover ontvangt u nog bericht per e-mail. Opsturen kan ook. De verzendkosten bedragen dan €7,00. Na 21 juni kan het boek ook via de boekhandel besteld worden.

Voor vragen of opmerkingen kun je een e-mail sturen naar verteljeverhaal@hospicedemeter.nl.

Voorintekening

Pin It on Pinterest

Share This