Academisch Hospice Demeter

Academisch Hospice Demeter

Academisch Hospice Demeter is een bijzondere plek in De Bilt waar in een huiselijke omgeving deskundige toegewijde zorg geboden wordt aan mensen in de laatste fase van hun leven en hun naasten. Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om de zorg op lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel gebied verder te verbeteren en uit te breiden.

De samenwerking met gespecialiseerde huisartsen, het UMC Utrecht, thuiszorgorganisatie Santé Partners en andere zorgverleners maakt het mogelijk optimale zorg te verlenen bij de problemen die de kwaliteit van leven beperken.

logo-demeter-trans

Associatie Hospicezorg Nederland

Keurmerk Hospicezorg

ANBI-instelling

Hospices met het Keurmerk Hospicezorg zijn verenigd in de landelijke Associatie Hospicezorg Nederland (AHzN). De hospices worden iedere 3 jaar getoetst door een onafhankelijk kwaliteitsinstituut.

 

Hospice Demeter is een van de 37 hospices in Nederland met het Keurmerk Hospicezorg. Demeter draagt het keurmerk sinds 2011. Op 19 mei 2020 is hospice Demeter opnieuw ge-audit en is het keurmerk voor 3 jaar verlengd.

 

Hospice Demeter is een ANBI-instelling. Uw giften aan hospice Demeter zijn daarom onder voorwaarden grotendeels fiscaal aftrekbaar.

 

logo-ahzn-rechts-trans-1700-1024x455

anbi-60h

Keurmerk Hospicezorg

Een keurmerk-hospice kenmerkt zich door de aanwezigheid van een gespecialiseerd professioneel team van zorgverleners dat gedurende 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar is. Hierdoor is hospice Demeter in staat vrijwel al uw ondersteuningsvragen, hoe complex op welk gebied dan ook, te beantwoorden. Daarmee kunnen wij opnames bieden voor symptoomanalyse, crisisinterventies, respijtzorg en/of levenseindezorg. De regie van de zorg wordt gedragen door de gespecialiseerd verpleegkundigen.

Pin It on Pinterest

Share This