[27 november, Jakarta, Gon Uyttewaal en Cathelijne Verboeket]

Vanmorgen werden we geheel onverwacht bij de president director geroepen. Hij wilde persoonlijk van ons horen of het programma succesvol is verlopen en of het volgens ons doorgang moet krijgen. Uiteraard hebben wij benadrukt dat het belangrijk is om het programma voort te zetten.

Vanochtend hebben we individuele feedback gegeven aan iedere deelnemer. Dit werd door hen erg gewaardeerd. Daarna hebben de deelnemers in een vrije presentatie aangegeven hoe ze het geleerde gaan overbrengen aan de eigen collega’s. Nadenken over welke barrières ze tegen zouden gaan komen en hoe ze die kunnen overbruggen, etc.

Het gaf een zeer levendige ochtend, met o.a. rollenspellen (afnemen USD), een quiz waarbij in tempo staan en hurken werd afgewisseld bij de meerkeuze vraag: is dit een sign (staan) of een symptom (zitten). Eén groepje presenteerde een YouTube-filmpje waarin gedanst werd in de OK als interventie tegen angst voor een borstamputatie. Vervolgens gingen onze deelnemers spontaan zelf deze interventie vorm geven, wat erg leuk was.

Er is echt heel veel geleerd en heel veel ‘empowered’ en het belang van energiek presenteren is zeer goed opgepakt! Wordt vervolgd.

Pin It on Pinterest

Share This