Selecteer een pagina
Vrijdag 16 juni vierde Demeter haar 10-jarig bestaan voor alle Demeterianen.
Vrijwilligers, professionals en samenwerkingspartners uit de afgelopen 10 jaren tot heden waren uitgenodigd voor een ontspannen feestavond.
 
Rotary Groot Bilthoven maakte het mogelijk dat in een feestelijke tent voor het gemeentehuis de verbondenheid met elkaar en met het academische karakter van Demeter kon worden gevierd. Burgemeester Sjoerd Potters sprak ons toe met de wens onze betekenis voor patiënten, naasten, mantelzorgers en burgers verder te verstevigen. Die uitnodiging nemen we, met deze morele steun, graag aan.
 
Edelsmid Victoria van den Bergh maakte een uniek revers-speldje met de korenaar, het vruchtbaarheidssymbool, van Demeter. Het speldje werd uitgereikt aan ieder die op dit moment 5 jaar of langer aan Demeter verbonden is. In de toekomst zal iedere vrijwilliger en vaste medewerker die de 5-jarige verbondenheid met Demeter haalt het mooie kunstwerkje opgespeld krijgen.
 
Op 21 juni is het de officiële openingsdag van Demeter. Die dag is er een kamerconcert voor patiënten en naasten en zullen donateurs een bericht van dank ontvangen.
 
In het late najaar zal een symposium plaats vinden om de wetenschappelijke resultaten en bevindingen uit onderwijs en ontwikkeling te delen met geïnteresseerden in regio en land.

Pin It on Pinterest

Share This