Onderwijs

logo-demeter-kenniscentrum-hospicezorg-trans-homeOnderwijs, opleidingen en stages

Kenniscentrum Hospicezorg Demeter speelt een actieve rol binnen het hoger onderwijs voor de palliatieve zorg. Wij verzorgen structureel onderwijs op de post-HBO-opleiding palliatieve zorg en de HBO-V.

Daarnaast ontwikkelt het kenniscentrum opleidingen en e-learning voor medewerkers en vrijwilligers in de palliatieve zorg. Deze worden in verschillende vormen aangeboden, vaak op locatie. Thema’s van deze scholingen zijn divers, bijvoorbeeld: symptoommanagement, werken met meetinstrumenten, palliatief redeneren, het Kennis en Kundeprogramma voor vrijwilligers, complementaire zorg. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht op basis van niveau, aard, aantal deelnemers en duur. 

Voor studenten van bepaalde opleidingen bieden wij de mogelijkheid om bij hospice Demeter een stage te lopen van ten minste 12 weken. Vierdejaars studenten van de HBO-V kunnen, bij voorkeur na het volgen van de minor palliatieve zorg, solliciteren voor een stageplek. Ook studenten van de post-HBO palliatieve zorg zijn welkom om te solliciteren.

Voor studenten kunnen wij, tegen betaling, een interactieve presentatie met ruimte voor vragen en een rondleiding verzorgen.

U kunt een offerte opvragen en/of een afspraak maken met Jet den Otter, coördinator deskundigheid: j.denotter@hospicedemeter.nl

 

Tarieven per uur
Voorbereidingstijd 1 uur extra

Expert: €180,00
Specialist: €125,00
Generalist: €65,00

Reiskosten: €0,27 per km of openbaar vervoer 2e klasse.

Pin It on Pinterest

Share This