Selecteer een pagina

Ons aanbod

Complementary and Integrative Medicine, (CIM) Programma
Complementaire zorg wordt toegepast bij patiënten in de palliatieve fase die lijden aan één of meerdere symptomen en heeft als doel het welbevinden van patiënten te bevorderen. Binnen het CIM programma wordt complementaire zorg uitgevoerd door formele en informele zorgverleners die deskundig zijn op het gebied van CIM. Inmiddels is er een uniek, breed en structureel aanbod ontwikkeld en geïntegreerd in de dagelijkse zorg waarmee kwaliteit van leven en sterven wordt ondersteund en verbeterd.

De experts

Drs. Cathelijne Verboeket-Crul
Functie: Fytotherapeut en Verpleegkundig Consulent Hospicezorg Academisch Hospice Demeter
Email: c.verboeket@hospicedemeter.nl

Publicaties en artikelen

C. Verboeket-Crul en S. Teunissen (2013). Academisch Hospice Demeter. Complementaire zorg geïntegreerd in het beleid. Esup, 7, 8-9.

Complementaire zorg geintegreerd in het beleid eSup nr 7 juli 2013.pdf

C. Verboeket-Crul, S.C.C.M. Teunissen, A.C.H. Valkenburg, Complementaire zorg met aromatherapie in academisch hospice Demeter, Nederlands Tijdschrift Voor Fysiotherapie, 28e jaargang, Nr 1, Winter 2015, pagina 9-12.

NTvF, Winter 2015 - Aromatherapie hospice Demeter.pdf

Loek Wagenaar en Cathelijne Verboeket, Mondgel tegen droge mond bij patiënten in de palliatieve fase. Nederlands tijdschrift voor fytotherapie, 30e jaargang, Nr.1, 2017, pagina 5.

2017 Mondgel tegen droge mond - Nederlands tijdschrift voor fytotherapie

 

Pin It on Pinterest

Share This